Hoe kun je het Facebook Account Verwijderen?

Hoe kun je het Facebook Account Verwijderen?

Niet alleen je Facebook pagina verwijderen, maar ook je facebook account verwijderen? Dan kun je het account verwijderen door de omschrijving in het artikel te volgen. Als je jouw account verwijdert, is je pagina niet meer zichtbaar voor andere gebruikers van Facebook. Het duurt even, maar na een tijdje zijn jouw Facebook posts ook niet meer online vindbaar. Hoe je jouw Facebook account kunt verwijderen, lees je op deze pagina.Tip: maak een kopie van je gegevens

Wil je niet langer gebruik maken van Facebook, maar vind je het zonde als je al je foto’s kwijt bent? Dan maak je een kopie van jouw Facebookpagina. Door een kopie te maken, kun je jouw foto’s en oude posts toch nog bekijken na het verwijderen van jouw account. Je maakt een kopie van jouw pagina door naar ‘Instellingen’ te gaan en hier op de optie ‘Een kopie van je Facebook-gegevens downloaden’ te klikken. Er zal dan een download gestart worden van je account zodat je voordat je het facebook account verwijdert wél alle informatie nog hebt.

Facebook account verwijderen

Om jouw Facebook account te verwijderen, log je eerst in. Ben je ingelogd, dan ga je naar deze pagina. Hier geef je aan dat je jouw account wil verwijderen en bevestig je jouw keuze. Let op: het kan maximaal 90 dagen duren voordat alle dingen die je op Facebook gezet hebt, inderdaad permanent verwijderd zijn. In de tussentijd is jouw pagina niet meer zichtbaar en kunnen andere gebruikers de pagina niet meer bezoeken. Als alle gegevens verwijderd zijn, zijn jouw oude posts ook niet meer op andere manieren te vinden via het internet (zoals Google). Dit kan echter wel even duren voordat alle updates verdwenen zijn.

Als je jouw account verwijdert, kunnen niet al je gegevens gewist worden. Berichten die jij naar andere mensen hebt gestuurd met jouw account, blijven bijvoorbeeld gewoon bestaan. Ook posts die je op de pagina’s van andere mensen hebt gezet, blijven zichtbaar. Het is alleen niet meer mogelijk om jouw pagina te bekijken door op jouw account te klikken vanuit deze berichten en posts.

Geef een reactie

Sluit Menu